Behöver ni information om Iloq i Kumla?

Vill du slippa nycklar? Svaret borde vara ja, hur skönt är det inte att slippa bära med sig nycklar och slippa riskerna med tappade nycklar. Om man använder sig av iloq är det ingen risk med en tappad nyckel. Denna nyckel är en bricka som man blippar. 

Iloq är ett smart säkerhetssystem. Ägaren till systemet kan själv med hjälp av en app installera brickor, de kan även installera brickor. Detta gör det väldigt praktiskt till lägenheter. Där är många olika som vistas där och risken att någon nyckel tappas är inte allt för liten. 

Funderar du på att byta ut dina lås till ett iloq system? I längden tjänar man på det. Skulle en bricka tappas behöver inte ett helt system bytas ut, utan endast brickan installeras. Skulle man däremot tappa en nyckel kan man behöva byta hela låset. Iloq fungerar i alla boende, vare sig det är lägenhet, hus eller kanske på kontoret. Systemet passar överallt. 

 

 

Ett helt säkerhetssystem 

Iloq är mer än bara en nyckel, det är ett helt säkerhetssystem. När man installerar iloq sätts även en kamera upp så ingången är kameraövervakad. Det kommer även med en rörelsesensor som känner av direkt när någon är i närheten. 

Detta ger en stor säkerhet till byggnaden. Man vet ju att inbrott sker mest på obevakade ställen. Tjuvar gillar bäst att jobba ostört. Med en kamera och rörelsesensor är din byggnad ganska trygg. Och skulle den vara med om något finns allt på kameran. Försöker någon göra inbrott kommer det även ut ett larm till telefonen. 

Vill du veta mer om iloq hittar du massvis med information om det. Det finns olika företag som installerar iloq i kumla. Iloq är framtidens låssystemet som får dig och de boende att känna er trygga. Slipp stressen över nycklar och installera iloq snarast, ni kommer inte bli besvikna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *