Att skicka paket ska vara enkelt

När man ska skicka paket ska det kännas tryggt och bra. Man vill gärna skicka ska försändelser med ett seriöst företag som kan hjälpa en till den bästa lösningen. Billigtpaket.se använder sig av Schenker som levererar paket både i och utanför Sverige. Här hittar man de allra flesta lösningarna och man kan få sitt paket levererat på ett bra och smidigt sätt. 

Att skicka schenker paket är ingen konst då det finns över 1600 ombud runt om i Sverige. Har man ett extra stort eller tungt paket får man istället lämna in det på en terminal. Med Schenker kan man skicka sitt paket med efterkrav, vilket gör att mottagaren inte får sitt paket förrän denne har betalat. Man kan också välja en tilläggsförsäkring om man har något extra värdefullt som man ska skicka. Det kan kännas skönt att ha om olyckan skulle vara framme och paketet blir skadat eller skulle försvinna. Med Schenker kan man till och med skicka varor som kräver kyla då de har lastbilar med både kyl- och frysaggregat som kör både i Sverige och i Europa. Apropå Europa kan man ibland behöva skicka eller ta emot varor som ska förtullas. Det kan vara lite krångligt att veta vad som gäller men då kan man få hjälp med varor som ska importeras eller exporteras. Man kan till och med lämna över hela ansvaret om man skriver en fullmakt. 

När man ska skicka paket kan det kännas jobbigt att leta efter det bästa alternativet men eftersom Schenker har så många olika alternativ så är det enkelt att hitta något som passar. Det är också skönt att slippa lägga ner tid och engagemang och att bara kunna ta hjälp av ett företag som faktiskt har de allra flera lösningarna. Hos Schenker kan du tryggt lämna in ditt paket och veta att du får en bra lösning.