Köpa ny heltäckningsmatta

Att ha heltäckningsmatta i barnens rum kanske inte var det bästa eller smartaste beslutet ni har tagit. Barnet som kaskadkräktes i sitt rum i natt har lyckats med att få kräks på nästintill hela mattan i rummet. Suck. Ni har försökt att rengöra den så gott det går och även om ni har fått bort det allra mesta så känns det i hela rummet vad som har försiggått här inne under natten. 

Vad ska ni göra? Helst av allt vill ni ju ha heltäckningsmatta, och barnen också. Det är så väldigt mjukt och skönt att gå på, och för barnens del handlar det ju mycket om både mys och bekvämlighet. Att sitta och leka på en mjuk och skön heltäckningsmatta är ju bra mycket härligare än på ett kallt hårt golv. 

Ni vill ha heltäckningsmatta och bestämmer er för att börja leta efter en ny. För den gamla måste ut, så är det bara. Barnen får vara med och bestämma färg på den nya heltäckningsmattan. 

 

 

Heltäckningsmattan till barnrummet

Ni kikar runt på nätet efter olika firmor som säljer heltäckningsmattor. Ni hittar till exempel https://www.kvm2.se/heltackningsmattor där det finns många fina heltäckningsmattor att välja på. Barnen får fundera ett par dagar vilken färg de vill ha. Eftersom de delar rum med varandra så måste båda få vara med och välja. Än så länge har de lite svårt att komma överens. 

Men till slut. De bestämmer sig för en heltäckningsmatta i röd färg. Det blir perfekt då den kommer att gå ton i ton med tapetmönstret. Tapeterna har snirklande röda ränder på en beige bakgrund och kommer att gifta sig väldigt bra med den nya mattan. 

Efter ett par dagar är den nya heltäckningsmattan hemma och väl på plats börjar barnen leka direkt. Nu får vi bara hoppas att barnen håller sig från att kräkas ned den nya heltäckningsmattan.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *