Låt ett byggföretag skapa drömbadrummet

Att renovera badrummet kan vara ett nödvändigt ont (på grund av en vattenskada eller slitage), eller så kan det vara något man gör för att skapa en trevlig fristad i hemmet. Badrum ska gärna vara både funktionella och trivsamma och det finns massor av val man kan göra för att skräddarsy platsen efter egna behov. Det handlar om allt från material, stil, kulör och funktion till de minsta inredningsdetaljerna.

Planering är avgörande för att allt ska flyta på så smidigt som möjligt under renoveringsprocessen och för att resultatet ska bli optimalt. 

Var noga med att välja färger som känns rätt i hemmet och mönster som passar in i utrymmet. Vill man testa en ny trend så kan det vara klokt att göra det på saker som är lätt utbytbara, på golv och väggar kan det vara säkrast att välja sådant som man tror sig tycka om även 10-15 år framåt i tiden.

När man har bestämt om man ska använda sig av kakel eller våtrumstapet, klinkers eller plastmatta (eller något annat material anpassat till våtrum), samt valt kulör och eventuellt mönster så är det dags att börja titta på inredningen. Välj porslin, blandare och detaljer utefter smak och vad som passar i utrymmet, glöm inte heller belysningen.

Har man till exempel mörka väggar så suger de åt sig mycket ljus vilket kräver extra belysning i rummet. Man ska även tänka på reflektioner om man till exempel har högblankt kakel, en god grund är bra allmänbelysning samt spegelbelysning.

Badrummet är ett relativt kostsamt rum att renovera så man vill att det ska hålla i många år framöver. Man bör alltid anlita professionella hantverkare då det handlar om våtrum och duktiga sådana kan skapa det resultat man drömt om. På Kenth Nilsson Byggnads AB har de mer än 45 års erfarenhet i branschen och de erbjuder helhetslösningar anpassade efter kunders önskemål.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *